[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]ChiaShake a chiamag erejével – A chiamag koncentrált szuper élelmiszer, amely tartalmaz szénhidrátokat, fehérjéket, rostokat és omega-3 zsírsavakat, emellett rendkívül gazdag antioxidáns összetevőkben.

A ChiaShake nem csupán egy fehérjeshake, hanem teljes értékű folyékony élelmiszer, amely a fehérjék mellett tartalmazza a vitaminokat és ásványi anyagokat is. A különböző ChiaShake változatokat úgy állították össze, hogy megfeleljenek a sportolók, a fogyókúrázók, és a vegánok igényeinek.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]ChiaShake változatai

  • SLIM (vanília, pisztácia)
    Rendkívül magas fehérjetartalom, gazdag rosttartalom, de rendkívül alacsony szénhidrát és zsírtartalom. Ez hasonlít a legjobban egy fehérjeshake-re, de tartalmazza a vitaminokat és ásványi anyagokat is.
  • SPORT (banán, csokoládé, eper)
    Magas fehérjetartalom, kiegyensúlyozott szénhidrát tartalom és rendkívül alacsony zsírtartalom. Bárki fogyaszthatja étkezések helyett, mert kiegyensúlyozott étrendet kínál. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
  • VEGÁN (banán, csokoládé, eper)
    Kiegyensúlyozott fehérje, rost, szénhidrát és zsírtartalom, kizárólag növényi alapanyagokból. Tökéletes kiegészítője a sok zöldséget tartalmazó vegán étrendnek. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]A ChiaShake előnyei

Segít a fogyásban
Sok tápanyag, kevés kalória
Sok antioxidáns
A szénhidrát a rostokban van
Nem növeli a vércukor szintet
Magas minőségű fehérje
Omega-3 zsírsavak
Egészséges szív
Egészséges csontok
Teljesítmény a sportban
Megbízhatóság, változatos ízek[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Vitaminok és ásványi anyagok

Ásványi anyag RHP* Vitamin RHP*
Kálcium 30% A Vitamin 33%
Cink 33% B1 Vitamin 40%
Foszfor 33% B2 Vitamin 40%
Kálium 33% B3 Vitamin 40%
Vas 33% B5 Vitamin 40%
Magnézium 33% B6 Vitamin 40%
Mangán 40% B12 Vitamin 40%
Molibdén 33% C Vitamin 33%
Króm 33% D Vitamin 33%
Szelén 40% E Vitamin 33%
Biotin 33% K Vitamin 33%
Jód 33%
Folsav 33%
Réz 33%

*RHP = A javasolt napi bevitel százalékában, 100 gramm termékre vetítve.

Forrás: chiashake.hu

Nézz be hozzánk! Életvitál Egészségbolt, Mór, Köztársaság tér 7/1.

További információ a ChiaShake-rőlhttps://chiashake.hu/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]