[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”16702″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_column_text]Gyuri bácsi az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak. Tudását gyermekkorában a nagymamájától kapott ismeretek alapozták meg, a családi legendát gyakran emlegeti előadásaiban.

bükki füvesember több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, segítse azokat az embereket, akik nyitottak és kíváncsiak a kiegészítő gyógymódok iránt. Népnevelő, felvilágosító tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el több fontos fórumon.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Gyuri bácsi teái

 

Az egyedi teák a Bükk hegységben, kristálytiszta környezetben, kézzel gyűjtött gyógynövények. A nagyipari méretekkel szemben ezek a termékek kis mennyiségben, kézi munkával, osztályon felüli minőségben készülnek. Alapanyaguk magas hatóanyagtartalmú, gondosan válogatott gyógyfüvek.

A keverék teák tiszta bükki gyógynövényekből készülnek, melyeket hagyományos módon, Gyuri bácsi útmutatásai alapján dolgoznak fel. Vegyszer- és ólommentes, kristálytiszta levegőjű hegyi rétek növényei ezek, melyekből frissítő és gyógyító teakeverékek készülnek. A receptek mindegyike Gyuri bácsi, a bükki füvesember találmánya.

Diabess-Györgytea – Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termék, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. A tea enyhíti ill. megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét (végtagzsibbadás, testsúlynövekedés ill. csökkenés, neuropátia, stb.), és késlelteti a súlyos szövődmények, mint például a magas vérnyomás, érelmeszesedés, veseelégtelenség, keringési problémák kialakulását.

A Babaváró program Szabó György találmánya.Egyre több olyan házaspár van, akik szeretnének gyermeket, de valamilyen oknál fogva elkerüli őket a gyermekáldás. Ennek oka lehet betegség, de sokszor azoknál is előfordul, akiknél semmilyen rendellenességet nem talál az orvos. Az ilyen ,,meddőség” hátterében állhat a stressz, az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása. Az ő számukra dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a hármas alapelven működő Babaváró programot.

Forrás: gyorgytea.hu[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Boltunkban hamarosan kaphatók lesznek Gyuri bácsi teái!

Életvitál Egészségbolt – Mór Köztársaság tér 7/1.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]